Over ons

Koksopmaat is een onderdeel van KRM-opleidingen. KRM hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met zowel de professional als de klant. Wij zijn er gek op om met elkaar te borrelen, het contact gaat verder dan alleen puur zakelijk. Zo is ons motto dan ook, humor is een machtig wapen. In de snelheid van de keuken heeft humor ook een belangrijke rol. ieder bedrijf is echter anders, heeft een eigen sfeer en uitstraling. Om die reden besteden we veel aandacht voor de “match” tussen kok en keuken.

Onze koksopmaat “COOKCAMP” is uniek in zijn soort

COOKCAMP is de eerste koksopleiding die maar 12 weken duurt, waarbij de leerlingen een branche erkend diploma halen én wij een vaste baan in het vooruitzicht stellen. Een prachtige basis waar we enorm trots op zijn. Maar we weten natuurlijk ook dat de opleiding slechts het begin is. Een eerste stap in de keuken.

Koksopmaat bijscholing

Het bijscholingsprogramma heeft als doel dat koks zich continu kunnen blijven ontwikkelen op hun vakgebied. Hierdoor behalen zij meerdere branche erkende diploma’s, tijdens hun carrière in de branche. Koksopmaat leidt uw personeel op zodat u direct profiteert. Uw team wordt sterker, de kok in opleiding blijft zich ontwikkelen.

Vragen of direct aanmelden?