Over ons

Koks op Maat is een onderdeel van Opleidingen op Maat. Wij hechten grote waarde aan het persoonlijk contact met zowel de professional als de klant. Wij zijn er gek op om met elkaar te borrelen, het contact gaat verder dan alleen puur zakelijk. Zo is ons motto dan ook, humor is een machtig wapen. In de snelheid van de keuken heeft humor ook een belangrijke rol. ieder bedrijf is echter anders, heeft een eigen sfeer en uitstraling. Om die reden besteden we veel aandacht voor de “match” tussen kok en keuken.

Onze Koks op Maat “COOKCAMP” is uniek in zijn soort

COOKCAMP is de eerste koksopleiding die maar 12 weken duurt, waarbij de leerlingen een branche erkend diploma halen én wij een vaste baan in het vooruitzicht stellen. Een prachtige basis waar wij enorm trots op zijn. Wij weten natuurlijk ook dat de opleiding slechts het begin is. Een eerste stap in de keuken.

Praktijk leren combineren met E-learning

Door de korte looptijd van onze opleidingen is het van belang de tijd zo efficiënt mogelijk te benutten, daarom combineren wij de fysieke praktijklessen met een op de praktijkgerichte online leeromgeving. In onze E-learning omgeving kan je als leerling o.a. online colleges volgen, instructievideos bekijken, branche gerelateerde artikelen lezen, maar ook onderling communiceren, kennis delen, suggesties doen over de lesstof en ideeën opperen voor de ideeënbus.  Ook leren wij onze leerlingen zichzelf te pitchen.

Vragen of direct aanmelden?